Experience the world of logistics

Valuable insights and training for your personal development

Location: Oss, The Netherlands


Apply now

The job

Hoe presenteer je een internationaal transport en logistiek dienstverlener, zonder te vervallen in foto’s van en verhalen over trucks? Dat is de uitdaging! Vos Logistics omvat meer dan alleen de bekende zwart-oranje trucks op de weg en dit willen we graag op een heldere en creatieve manier profileren binnen de markt. Daarvoor zijn we nu op zoek naar een aanpakker die onze Marketing en Communicatie afdeling komt ondersteunen én tegelijkertijd kennis op wil doen in een internationale omgeving. Je wordt aangestuurd door onze Marketing & Communicatie specialist, waarbij je met uiteenlopende uitdagingen te maken krijgt. In deze rol is volop ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Aan jou mede de taak om de mensen binnen onze organisatie enthousiast te maken voor je plannen. 

Als stagiair(e) marketing en communicatie bij Vos Logistics is het jouw taak om de organisatie op een heldere, eenduidige en creatieve manier te profileren naar de diverse stakeholders. Dit doe je met behulp van folders, posters en persberichten, maar meer en meer ook digitaal via social media, de website en bijvoorbeeld whitepapers en business cases. Daarbij verzorg je de daadwerkelijke uitvoering van diverse marketing- en communicatiemiddelen. Een creatieve geest, een scherpe pen en een flinke portie gedrevenheid zijn daarbij essentieel. Maar vooral: passie voor het vak!

Een dag als stagiair(e) marketing & communicatie bij Vos Logistics

Je start je computer op en checkt meteen even op de social media kanalen of Vos Logistics nog ergens is vermeld en hoe de laatste posts presteren. Je legt daarna de laatste hand aan een aansprekende tekst voor een flyer, als onderdeel van een wervingscampagne voor internationale chauffeurs. Je Roemeense collega heeft namelijk net de vertaling van jouw wervingsteksten aangeleverd. Als je klaar bent ligt er alweer een nieuw verzoek klaar: de business unit manager van het distributiecentrum in Helmond wil activiteit intern onder de aandacht brengen en vraagt jou om hulp. Jullie maken een afspraak voor een eerste brainstorm om het doel, de doelgroep en de mogelijke middelen te bespreken. Ondertussen hou je in de gaten welke leads binnenkomen via de landingspagina’s. Je hebt hier een goed beeld van nodig, want volgende week lever je een rapport op over de prestatie van de online marketing campagnes. Een goed moment om ook de planning voor de interne nieuwsbrief te plannen, waarvoor jij interviews afneemt. De dag is weer bijna ten einde en je kijkt nu al uit naar de volgende. Die dag ziet er weer heel anders uit!

Requirements

Jij bent de gedreven, creatieve, zelfstandige en pro-actieve stagiair(e), die:

 • In het 3e of 4e leerjaar zit van minimaal een HBO opleiding in de richting van communicatie / marketing;
 • Beschikt over ervaring en bekendheid met de laatste ontwikkelingen op het gebied van online marketing en social media;
 • Een uitstekende beheersing heeft (in woord en geschrift) van de Engelse en Nederlandse taal;
 • Gedegen kennis heeft van Microsoft Office. Kennis van Adobe Creative Cloud is een pré;
 • Beschikt over ervaring in het schrijven van pakkende teksten voor diverse communicatiemiddelen zoals websites, persberichten, social media en bedrijfsfolders.

We offer

 • De kans om ervaring op te doen binnen een grote, internationaal opererende organisatie, waarbij je begeleid en ondersteund wordt door ervaren collega’s;
 • Een innovatieve en interactieve omgeving waarin samenwerken en het uitwisselen van ideeën essentieel zijn voor de kwaliteit;
 • De mogelijkheid om jouw persoonlijke bijdrage te leveren aan onze organisatie;
 • Wij zijn continue op zoek naar nieuwe jonge talenten. Dit kan een opstap zijn naar een loopbaan binnen ons bedrijf;
 • Een passende stagevergoeding.

About Vos Logistics

Vos Logistics biedt op creatieve en ondernemende wijze eenvoudige oplossingen voor complexe uitdagingen. Zaken eenvoudig, beheersbaar en efficiënt maken, daar staan we voor. Als dynamische, internationale en sterk toekomstgerichte onderneming in transport en logistiek bouwen we ons succes op innovatie en duurzaamheid. Dit betekent dat we onze medewerkers echte invloed geven op onze ontwikkeling. Iedereen toont initiatief om zo bij te dragen aan ons succes, het succes van onze klanten én aan hun eigen succes.

Do you feel like we could be a match?
Apply today and join our team.

Show at Vos Logistics that simplifying is part of your DNA!
Apply now
This is what you can expect:
 • Welcoming and open spirit
 • Valuable learning opportunities
 • Real work experience
 • Support from professionals
"Goedemorgen, dzień dobry, bună dimineaţa…life is more international at Vos Logistics.”