Repenser la logistique

Innovation et optimisation constantes

Emplacement: Oss, Pays-Bas


Appliquer maintenant

Le travail

Als Software Architect kom je te werken binnen een sterk groeiend én internationaal opererend bedrijf dat al jarenlang behoort tot de top van logistiek dienstverleners in Europa. Dat was niet mogelijk geweest zonder toepassing van de meest actuele informatietechnologieën in business proces engineering, applicatiemanagement, softwareontwikkeling, infrastructuur en beveiliging. Daarbij zetten we vol in op innovatie en voeren continu projecten uit om “state of the art” informatie technologische oplossingen te implementeren zoals advanced planning and scheduling, robotic process automation, block chain en machine learning.
Binnen jouw functie zal je een van de drijvende krachten zijn achter de digitale transformatie binnen Vos Logistics. Je bent onder andere verantwoordelijk voor het bedenken en implementeren van functionele en technische software architectuur. Dit moet uiteindelijk leiden tot duurzame software die de verdere groei en transformatie van de organisatie ondersteunt. Oftewel: jouw sturing moet het bedrijf nog beter maken!

Exigences

Om te slagen in de rol van Software Architect beschik je over de volgende ervaring en competenties:

 • Je beschikt over een afgeronde HBO of WO opleiding richting IT;
 • Je beheerst het denken in duurzame software ontwikkeling;
 • Je hebt minimaal vijf jaar werkervaring in een soortgelijke functie en hebt ruime ervaring met het werken in een Agile/Scrum omgeving;
 • Je hebt kennis van de meest gangbare software, zoals Micro Services, Object Oriëntatie, Low Code C#.Net;
 • Je hebt kennis van Domain Driven Development, Test Driven Development, Continuous Integration en Deployment;
 • Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift;
 • Een online assessment maakt onderdeel uit van het sollicitatieproces.

Nous proposons

Wij bieden je een stabiele baan, waarbij we samen op zoek gaan naar de optimale balans tussen werk en privé. Wij zorgen voor goede werkomstandigheden en voldoende persoonlijke doorgroeimogelijkheden. Daarnaast bieden wij:

 • Een marktconform salaris en interessante secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder flexibiliteit, een goede pensioenregeling via Pensioenfonds Vervoer, een persoonlijk keuze budget (PKB), een aantrekkelijk fietsplan, fruit op je werkplek en interessante kortingen op verschillende verzekeringen;
 • Alle ruimte voor eigen ideeën en initiatieven en voldoende trainings- en opleidingsmogelijkheden in het kader van jouw professionele ontwikkeling;
 • Een fijne werksfeer binnen een sterk groeiende organisatie met een open en informele organisatiecultuur.

À propos de Vos Logistics

Vos Logistics is een specialist op het gebied van transport en klantspecifieke logistieke diensten. Zaken eenvoudig, beheersbaar en efficiënt maken voor onze klanten is waar we in geloven. We simplify. Whatever it takes. Met een netwerk van 33 eigen vestigingen is Vos Logistics actief in heel Europa. Met 2.560 medewerkers exploiteert de onderneming een moderne vloot van 1.200 voertuigen, 3.500 laadeenheden en 215.000 m2 opslagcapaciteit.

Als Software Architect maak je onderdeel uit van de IT-afdeling van Vos Logistics. Deze afdeling bestaat momenteel uit een hecht en goed op elkaar ingewerkt team van meer dan 40 IT-professionals die de uitvoerende afdelingen (verdeeld over vestigingen in Nederland, Roemenië en Polen) ondersteunen bij hun dagelijkse activiteiten en de optimalisatie en simplificatie faciliteren van processen. Bij Vos Logistics werken we onderling nauw samen aan innovatie, vaak in multidisciplinaire teams met onze klanten. Samen met zeven software engineers vorm je het 'Software Development' team.

Show at Vos Logistics that simplifying is part of your DNA!
Appliquer maintenant
Voici à quoi vous pouvez vous attendre
 • Des projets stimulants
 • La priorité accordée à l’innovation
 • Une équipe internationale
 • Un environnement technologique perfectionné
 • La liberté de mettre en œuvre de nouvelles idées
« Nous optimisons les processus complexes jusqu’à ce qu’ils deviennent des processus simplifiés. »