C’est en vous épanouissant que vous aiderez notre entreprise à croître

Représentez une entreprise exceptionnelle dans un domaine passionnant

Emplacement: Oevel, Belgique


Appliquer maintenant

Le travail

Als business unit manager kom je te werken in een internationale en dynamische werkomgeving. Jouw focus ligt voornamelijk op het goed managen van de operaties in het Belgische Oevel en Meer (Warehousing en Freight Management) en het accountmanagement van de bestaande klanten. Je bent P&L verantwoordelijk en draagt zorg voor het budget en financiële reporting.

Als business unit manager ben je een stevige leider en weet je als geen ander het beste uit jouw team te halen. Dit doe je door hen op enthousiaste en coachende manier aan te sturen en te motiveren. Samen met hen zorg je dagelijks voor een optimale kwaliteit van dienstverlening. Jouw ervaring en expertise in de transport / freight management maakt je bovendien tot een stevige gesprekspartner voor de (inter)nationale leveranciers en opdrachtgevers.

De business development manager is commercieel verantwoordelijk voor beide sites, maar samen met hem zorg en borg je de ambitieuze salesplannen in België. Dit betreft enerzijds de ontwikkeling van onze dienstverlening bij de huidige klanten en anderzijds het binnenhalen van nieuwe business en klanten.  

Je werkt nauw samen met andere business unit managers en kunt rekenen op voldoende support vanuit het centrale solutions team uit Oss (Project Management, QESH, Business Development, HRM, IT, Legal et cetera). Je bent lid van het management team (MT) en rapporteert rechtstreeks aan de managing director.

Exigences

Je bent een ondernemer met uitstekende peoplemanagement skills, die denkt in kansen en oplossingen! Je hebt een breed oriëntatievermogen, bent ontwikkelings- en vernieuwingsgericht en communicatief sterk. Om te slagen in deze rol beschik je daarom over de volgende ervaringen en competenties:

 • Bij voorkeur een Bachelordiploma en affiniteit richting transport en logistiek;
 • Minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Aantoonbare ervaring in transport / freight management en het aansturen van warehouseprocessen;
 • Uitgebreide kennis van 5S, Lean Six Sigma;
 • Uitstekende leiderschapskwaliteiten (op het behalen van doelstellingen en als people manager);
 • Goede financiële kennis;
 • Sterke communicatie skills in het Nederlands en Engels;
 • Ervaring met de meest gangbare hard- en software zoals Microsoft Office (Word, Excel, Outlook e.d.);
 • Een klantgerichte, stressbestendige en positieve instelling. Je bent een echte problem solver en denkt steeds in oplossingen;
 • Een assessment maakt onderdeel uit van het sollicitatieproces.

Nous proposons

Wij bieden je een stabiele en gevarieerde functie, waarbij we samen op zoek gaan naar de optimale balans tussen werk en privé. Wij zorgen voor goede werkomstandigheden en voldoende persoonlijke doorgroeimogelijkheden. Daarnaast bieden wij:

 • Een aantrekkelijk salaris en interessante voorwaarden en extralegale voordelen zoals een goed pensioen, maaltijdcheques, ecocheques en de mogelijkheid om deel te nemen aan een hospitalisatieverzekering;
 • Alle ruimte voor eigen initiatief en voldoende trainings- en opleidingsmogelijkheden in het kader van jouw professionele ontwikkeling;
 • Een prettige werksfeer binnen een sterk groeiende internationale organisatie met een open en informele organisatiecultuur;
 • Alle tools en support om snel ingewerkt te geraken in jouw nieuwe rol.

À propos de Vos Logistics

Vos Logistics is een specialist op het gebied van transport en klantspecifieke logistieke diensten. Zaken eenvoudig, beheersbaar en efficiënt maken voor onze klanten is waar we in geloven. We simplify. Whatever it takes. Met een netwerk van 30 eigen vestigingen is Vos Logistics actief in heel Europa. Met 2.560 medewerkers exploiteert de onderneming een moderne vloot van 1.200 voertuigen, 3.500 laadeenheden en 215.000 m2 opslagcapaciteit.

Het distributiecentra van Vos Logistics Belgie NV in Oevel en Meer, biedt haar klanten een breed scala aan hoogwaardige en klantgerichte diensten waaronder dedicated en shared warehousing, Value Added Logistics (zoals ompakken, etikettering, montage, reparatie en display opbouw), freight forwarding, cross docking, physical distribution en douane- / fiscale afhandeling. Daarnaast bieden wij de klant de mogelijkheid om de gehele supply chain of onderdelen ervan aan ons toe te vertrouwen.

Sollicitatieprocedure
De sluitingsdatum van deze vacature is woensdag 26 juni. We laten uiterlijk op 28 juni weten of wij je wel of niet zullen uitnodigen voor een gesprek met de huidige ad-interim business unit manager Hans Arendts.

Past deze vacature niet bij jou, maar ken je iemand die past bij het beschreven profiel? Stuur deze vacature dan door!

Do you feel like we could be a match?
Apply today and join our team.

Show at Vos Logistics that simplifying is part of your DNA!
Appliquer maintenant
Partager cette page
Voici à quoi vous pouvez vous attendre
 • Une équipe internationale
 • Innovation et inspiration
 • La liberté de se développer et d’être performant
 • Des voyages au sein de l’Europe
« Certaines entreprises auraient tout intérêt à travailler avec Vos Logistics. Je vais les convaincre. »