Repenser la logistique

Innovation et optimisation constantes

Emplacement: Oss, Pays-Bas


Appliquer maintenant

Le travail

In de functie van Business Process Engineer kom je te werken op de IT afdeling in Oss en ben je één van de drijvende krachten achter de digitale transformatie die de onderneming momenteel doormaakt. 

Vos Logistics Solutions groeit sterk, zowel autonoom als door acquisities. Deze dynamiek zorgt ervoor dat we continue onze processen verbeteren en innovatieve oplossingen zoeken. Denk hierbij aan “state of the art” oplossingen zoals advanced planning & scheduling, robotic process automation en machine learning. Om processen te analyseren, te herontwerpen en te harmoniseren gebruik je Lean/Six Sigma en BPMN. Je levert procesmodellen die geschikt zijn om als basis te dienen voor software ontwikkeling en gebruikt kunnen worden voor opleidingsdoeleinden en kwaliteitssystemen. Je werkt nauw samen met collega’s uit andere business units.

De kern van deze functie is het creëren van meerwaarde voor onze klanten en dat vertalen naar concrete processen en IT oplossingen. Jouw werk moet de onderneming nog beter maken.

Exigences

De Business Process Engineer die wij zoeken is een veelzijdige en breed georiënteerde professional met een goed technisch inzicht en een continue focus op het verbeteren van de dienstverlening. Je hebt een goed analytisch en innovatief (denk)vermogen, een flinke dosis gezond verstand en je weet de échte problemen te identificeren. Om te slagen in de rol van beschik je over de volgende ervaring en competenties:

 • Een afgeronde HBO of WO opleiding richting IT, Bedrijfskunde of Logistiek;
 • Kennis op het gebied van logistiek en transport (geen harde eis);
 • Een sterke affiniteit met IT waardoor je de behoefte vanuit de business snel weet te vertalen naar een passende IT oplossing;
 • Een goed analytisch en innovatief (denk)vermogen en een flinke dosis gezond verstand. Je weet de échte problemen te identificeren;
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden in het Nederlands en Engels;
 • Een gestructureerde en planmatige manier van werken;
 • Geen probleem met reizen! Je zal op verschillende locaties van Vos Logistics werkzaam zijn;
 • Een online assessment maakt onderdeel uit van het sollicitatieproces.

Nous proposons

Wij bieden je een stabiele baan, waarbij we samen op zoek gaan naar de optimale balans tussen werk en privé. Wij zorgen voor goede werkomstandigheden en voldoende persoonlijke doorgroeimogelijkheden. Daarnaast bieden wij:

 • Een marktconform salaris en interessante secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder flexibiliteit, een goede pensioenregeling via Pensioenfonds Vervoer, een persoonlijk keuze budget (PKB), een aantrekkelijk fietsplan, fruit op je werkplek en interessante kortingen op verschillende verzekeringen;
 • Een actieve personeelsvereniging (PV) die het hele jaar door leuke activiteiten organiseert;
 • Alle ruimte voor eigen ideeën en initiatieven en voldoende trainings- en opleidingsmogelijkheden in het kader van jouw professionele ontwikkeling;
 • Een fijne werksfeer binnen een sterk groeiende organisatie met een open en informele organisatiecultuur.

À propos de Vos Logistics

Als Business Process Engineer kom je te werken op de IT afdeling. Deze afdeling bestaat momenteel uit een hecht en goed op elkaar ingewerkt team van meer dan 50 enthousiaste professionals die zich dagelijks inzetten om de logistieke dienstverlening van Vos Logistics naar klanten toe te verbeteren. Jij zal onderdeel gaan uitmaken van ‘Business Processes & Information Management’, een team van vijf professionele collega’s, en van het 'Solutions Business Development' team. Samen met deze collega’s initieer je projecten vanuit het perspectief van onze klant.

Do you feel like we could be a match?
Apply today and join our team.

Show at Vos Logistics that simplifying is part of your DNA!
Appliquer maintenant
Voici à quoi vous pouvez vous attendre
 • Des projets stimulants
 • La priorité accordée à l’innovation
 • Une équipe internationale
 • Un environnement technologique perfectionné
 • La liberté de mettre en œuvre de nouvelles idées
« Nous optimisons les processus complexes jusqu’à ce qu’ils deviennent des processus simplifiés. »