Reinventăm logistica

Inovație și optimizare continuă

Locaţia: Oss, Olanda


Aplica acum

Loc de muncă

Als Software Engineer is het jouw verantwoordelijkheid om duurzame (werkbare en robuuste) software te ontwikkelen, ontwerpen, testen en implementeren binnen ons transport- en magazijnmanagement domein. Samen met jouw collega’s lever je duidelijk gedefinieerde releases van specifieke klantoplossingen in een Agile / Scrum-omgeving. Je speelt als Software Engineer een belangrijke rol in het efficiënter maken van de activiteiten van Vos Logistics en zorgt voor betere IT-oplossingen. Zo zal je bijvoorbeeld het core systeem opnieuw opzetten, deze zal namelijk worden omgezet naar hybride. Hiermee ga je gebruik maken van de standaard componenten en ga je maatwerk oplossingen leveren. Je kan bijvoorbeeld ook denken aan Android boordcomputers met hierin een koppeling ter optimalisatie van de dashboard applicaties.

Cerinţe

Om te slagen in de rol van Software Engineer beschik je over de volgende ervaring en competenties:

 • Minimaal een afgeronde HBO opleiding richting IT;
 • Een aantal jaar werkervaring als .NET programmeur;
 • Ruime kennis en ervaring met programmeren in C#;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift;
 • Een grote passie voor programmeren! Daarnaast voel je jezelf prima thuis in een vriendelijke, maar toch professionele omgeving met een groep vaste collega’s;
 • Een online assessment maakt onderdeel uit van het sollicitatieproces.

Oferim

Wij bieden je een stabiele baan, waarbij we samen op zoek gaan naar de optimale balans tussen werk en privé. Wij zorgen voor goede werkomstandigheden en voldoende persoonlijke doorgroeimogelijkheden. Daarnaast bieden wij:

 • Een marktconform salaris en interessante secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder flexibiliteit, een goede pensioenregeling via Pensioenfonds Vervoer, een persoonlijk keuze budget (PKB), een aantrekkelijk fietsplan, fruit op je werkplek en interessante kortingen op verschillende verzekeringen;
 • Alle ruimte voor eigen ideeën en initiatieven en voldoende trainings- en opleidingsmogelijkheden in het kader van jouw professionele ontwikkeling;
 • Een fijne werksfeer binnen een sterk groeiende organisatie met een open en informele organisatiecultuur.

Despre Vos Logistics

Vos Logistics is een specialist op het gebied van transport en klantspecifieke logistieke diensten. Zaken eenvoudig, beheersbaar en efficiënt maken voor onze klanten is waar we in geloven. We simplify. Whatever it takes. Met een netwerk van 33 eigen vestigingen is Vos Logistics actief in heel Europa. Met 2.560 medewerkers exploiteert de onderneming een moderne vloot van 1.200 voertuigen, 3.500 laadeenheden en 215.000 m2 opslagcapaciteit.

Als Software Engineer maak je onderdeel uit van de IT-afdeling van Vos Logistics. Deze afdeling bestaat momenteel uit een hecht en goed op elkaar ingewerkt team van meer dan 40 IT-professionals die de uitvoerende afdelingen (verdeeld over vestigingen in Nederland, Roemenië en Polen) ondersteunen bij hun dagelijkse activiteiten en de optimalisatie en simplificatie faciliteren van processen. Bij Vos Logistics werken we onderling nauw samen aan innovatie, vaak in multidisciplinaire teams met onze klanten. 
Jij zal vooral werkzaam zijn binnen het software development team dat momenteel bestaat uit zeven software engineers die programmeren in .NET/C# en sinds kort met OutSystems.

Do you feel like we could be a match?
Apply today and join our team.

Show at Vos Logistics that simplifying is part of your DNA!
Aplica acum
Iată la ce poți să te aștepți:
 • Proiecte captivante
 • Concentrare pe inovație
 • Echipă internațională
 • Un mediu tehnologic avansat
 • Libertatea de a implementa idei noi
„Optimizăm procesele complexe până când acestea devin simplificate.”